Tanfolyamok

Vízre fel!

Vitorlás iskolánkat a Nemzeti Közlekedési Hatóság akkreditálta és jóváhagyta.

Sport és kedvtelési célú vitorlás és kisgéphajó vezető tanfolyam és vizsga

A megszerezhető képesítés nemzetközi érvényű és feljogosít Európa összes belvizein (folyók, tavak) minden olyan hajó vezetésére, aminek a testhossza nem haladja meg a 20 métert és 12 főnél több utas szállítását nem engedélyezték.

A hajóvezetői tanfolyam teljes időtartama 2x3nap (hosszú hétvége), vagy folyamatos 7 nap. Az elméleti és gyakorlati foglalkozásokat igyekszünk az időjárás függvényében beosztani.

Aki kedvet érez hozzá elkezdhet ismerkedni a tananyaggal már a hajóvezetői tanfolyam előtt is, az Ő részükre iskolánk már a tanfolyam megkezdése előtt rendelkezésre bocsátja az oktatás során használt anyagokat.

A vizsga a képzés végén kihelyezett formában történik, így mindenki a már meg szokott helyen és megismert hajón fog vizsgázni. A vizsgával kapcsolatos összes adminisztrációt az iskolánk bonyolítja.

Kiegészítő tanfolyamok

Ez a tanfolyam a már képesítéssel rendelkezőknek szól. Ha valaki korábban megszerezte a vitorlás vagy motoros képesítését, de most szeretné kiegészíteni a másik hajó típusra is. Amennyiben vitorlás képesítéssel rendelkezik akkor csak kisgéphajó vezetés gyakorlatából kell vizsgát tenni, ha korábban kisgéphajós képesítést szerzett, akkor pedig vitorlázás elméletből és vitorlás kishajó vezetői gyakorlatból történik a számon kérés.

Gyakorló tanfolyamok

Nem szeretne vizsgát tenni, csak meg tanulna vitorlázni? Megszerezte a képesítését, de nem volt ideje és alkalma vitorlázni? Gyakorló tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik korábban megszerzett képesítésüket nem vagy csak nagyon keveset használták, és most szeretnék átismételni a tanultakat. Ezeken a tanfolyamainkon lehetőség van a kezdő tanfolyamon tanultakon túl, a precízebb vitorla beállítások megtanulására, a bő szeles vitorlák használatának elsajátítására, beállítása.

Természetesen szeretettel várjuk azokat is, akik nem szeretnének vizsgát tenni csak elsajátítanák a vitorlázás alapjait, hiszen sok olyan vitorlás hajó van (7 méternél rövidebb és 10m2 –nél kisebb a vitorlafelülete) ami képesítés nélkül is vezethető.

Ismerje meg a részleteket!

Árak / Időpontok / Letöltések